Johanna Kruckenberg Turén, Micael Holmström, Louise Vanerell, Alicia Parvin, Jenny Långström

Johanna Kruckenberg Turén, Head of Data Management Office & Deputy Chief Data Officer, Handelsbanken

Johanna har gedigen erfarenhet från ledande positioner inom Business Development & Strategy, AI & Data Science, Data management & governance, förändringsledning och hon vet vad som kan åstadkommas när vi pratar mindre om tekniska detaljer och mer om människor.

 

Micael Holmström, Styrelseordförande Ortelius AB

Micael startade sin karriär inom IT/Tech redan 1995, senast varit VD på IT-konsultbolaget tretton37. Idag är han Styrelseordförande i Ortelius AB. Han är aktivt engagerad i frågan om kompetensbristen och en flitig debattör inom ämnet.

 

Louise Vanerell, COO på The Upskill Company

Louise har en lång erfarenhet som projektledare inom flera sektorer och arbetar idag på The Upskill Company med att hjälpa stora bolag med sin strategiska kompetensförsörjning.

 

Alicia Parvin, Projektledare Talangattraktion och kompetensförsörjning på Invest Stockholm

Alicia är ansvarig för internationell kompetensattraktion- och kompetensförsörjningsfrågor på Invest Stockholm Business Region, Stockholms stads näringslivsorganisation som arbetar med marknadsföring och utveckling av Stockholm som affärsdestination. Alicia arbetar med frågor kopplat till arbetsmarknad, kompetensförsörjning, utbildning och entreprenörskap.

 

Moderator – Jenny Långström, Training Program Manager på Microsoft

Med över 20 års erfarenhet från IT-branschen i olika positioner som Head of Infrastructure, Business Development Manager och Change Lead vet Jenny det mesta gällande att skapa värde genom teknik och människor. Som Program Manager arbetar Jenny nära organisationer för att utöka tillgängliga lärandemöjligheter från Microsoft för att överbrygga kompetensgapet och stödja digital transformation genom ett kompetensskifte.