• Säkra Teams-enheter i en modern organisation

  Med: Linus Cansby och Anders Green, Microsoft MVP | Black Belt Ninja respektive Black Belt på Exobe

  Microsoft Teams Rooms är ett vanligt mötesrumssystem som gör mötesupplevelsen bättre för både deltagare på plats i rummet och de som ansluter remote. Till Teams finns även Teams Displays, Teams Panels och Teams Phones som alla ska anslutas och hanteras av företagets IT-avdelning.

  Anders Green och Linus Cansby från Exobe jobbar bl.a. med att vägleda kunder hur man på ett enkelt och säkert sätt kan hantera dessa enheter i organisationen. I denna session kommer vi att ta med oss några av de frågeställningar som kunder ställs inför när de ska implementera dessa system. Är Android-systemen verkligen säkra, hur kan vi hantera MTR-system på Windows på ett bra sätt och hur kan man garantera att enheterna fungerar samtidigt som vi inte riskerar problem med säkerheten. Med befintliga lösningar i Microsoft 365-plattformen går det att säkra upp och hantera dessa enheter på ett bra sätt för både IT-avdelningen och användare, och vi kommer att visa hur ni gör detta.

  Taggning: Cloud

  Om: Linus Cansby och Anders Green

  Linus Cansby. Konsult på Exobe som hjälper kunder med digitala mötes- och samarbetslösningar. Microsoft MVP inom M365 Office Apps & Services, med fokus på Micrsoft Teams.

  Har länge jobbat med samarbetslösningar som Skype for Business, Lync, OCS och LCS men fokuserar idag på Microsoft Teams.

  Är medarrangör av Teamsdagen, ett återkommande event om Microsoft Teams. Bloggar på www.lync.se och är hörs i podden Teamspodden.

   

  Anders Green. Working in the industry way beyond 2 decades. Not only working in an architectural role but also hands-on building the solutions within Endpoint Manager and Identities. Focus on global companies with a large numbers of users and devices. Workshops is a huge part of the job and traveling around the world to plan, onboard and implement Microsoft cloud and specially Endpoint Manager.

  The more complex setup technically and organization wise, the better it is. Bring it on!