• Dagens hotbild

  Med: Mats Hultgren och Sandra Barouta Elvin, Director of Operations Incident Response Team - Nationell säkerhetschef på Truesec - Microsoft

  Under 2021 gick cyberbrottsligheten om världens illegala droghandel i omsättning.

   

  Truesec hanterar merparten av alla de incidenter som står att läsa om i tidningarna, men även de som allmänheten aldrig får veta om.

   

  Kom och lyssna på Mats som leder Truesecs Incidentresponsteam.  Tillsammans med Sandra Elvin kommer de berätta om dagens hotbild och det arbete som de bedrivit det senaste året. Under föreläsning kommer ni få höra om hur angrepp går till, vilka konsekvenser detta för med sig och vad som verksamheter måste tänka på för att inte bli en siffra i statistiken.

  Taggning: Cyber Security and Cloud

  Om: Mats Hultgren och Sandra Barouta Elvin

  Mats Hultgren är Director of Operations för Truesecs incidentresponsenhet och hjälpt många verksamheter igenom den största kris de någonsin stått inför. Han är erkänd expert inom förmågorna Protect, Detect och Respond.

   

  Hans omfattande erfarenhet inom incidentrespons gör honom till en av Europas mest kunniga experter på ämnet.

   

  Sandra Barouta Elvin arbetar som nationell säkerhetschef för Microsoft med ansvar för bland annat säkerhetsmässiga policyfrågor och säkerhetsfrågor. Hon har över 20 års erfarenhet av att jobba med IT och informationssäkerhet såväl strategiskt som operativt inom både offentlig och privat sektor.